Info:

- Reageer!

Adres: Jacques Veltmanstraat


Postcode: 1065DB


Stad: Amsterdam


Huur: 2500.00Jacques Veltmanstraat


Op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum van Amsterdam en toch in een rustige leefomgeving, nabij winkels en op korte afstand van de uitvalswegen A-10 ringweg en de wegen naar luchthaven Schiphol ( 10 minuten per auto ), prachtig modern gestoffeerd appartement, gelegen in een modern goed onderhouden complex met 2 liften, elektrische deuren en ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling.

 

Indeling:

entree, 2 liften naar de 9e verdieping. Hal, toilet, zeer ruime lichte woonkamer ( ca. 30 m2 ) met grote raampartijen op het oosten, zuiden en westen, waardoor de kamer gedurende de hele dag veel lichtinval heeft en een spectaculair uitzicht biedt over een groot gedeelte van Amsterdam. Moderne Siematic keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur. Het ruime terras met glaspui, dat bereikbaar is vanuit alle vertrekken, biedt zeker gedurende wintermaanden veel extra ruimte.

Ruime lichte slaapkamer, 2e slaapkamer welke thans is ingericht als studeerkamer. Ruime badkamer tevens voorzien van grote raampartijen met ligbad en aparte douche en toilet. Tevens zijn er twee ruime bergingen/voorraadkamers aanwezig, waarvan één voorzien is van een wasmachine aansluiting en wasdroger. Parkeergarage is inbegrepen bij de huurprijs Nutsvoorzieningen zijn exclusief. De metro en trein zijn op loopafstand ( 3 min ) aanwezig. Schiphol is per trein in 6 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:

Dit appartement wordt te huur aangeboden met een leegstandswetvergunning